top of page

Arrangementer

Vi kan levere alt fra et helt event, med mad, udstyr og underholdning. Til en enkelt del af dit næste event!

FIRMA EVENT

Hvad med en anderledes firma fest!
I stedet for den traditionelle firma fest tilbyder vi tema fester.

Hvad med at spise som vikinger?
Her kan man spise helstegt pattesvin og drikke mjød i store mængder.


Middelalder!
Man kan vælge at holde middelalder fest hvor man spiser som konger og drikker den gode vin til i store mængder mens hoffets nar spiller op til fest med gøjl og musik.


Pirat!
Eller hvad med at feste som pirater hvor man spiser helstegt vildsvin og drikker rom alt mens man synger pirat sange og fester igennem.

PRIVAT EVENT

HIP HIP HURRA…
Var det noget med en anderledes børnefødselsdag, eller hvad med en familie fest de ikke glemmer.
Vi laver de tema fester, pirat, rollespil, viking eller middelalder fester!

Tema / oplevelsen:
Oplev dagen som en ridder turnering og dyst mod selveste Robin Hood. F. eks hvor man lære at skyde med
bue, og kæmpe med sværd. Eller skal det holdes som et Ringenes verden hvor man kan blive elver, orker, troldmand eller andet fra Tolkiens vidunderlige verden.


Polterabend
Hvad med en anderledes polterabend?
Alle vil gerne have en polterabend der huskes af både venner og brudgom. Men tit og ofte skal man transportere sig selv og flokken vidt omkring for at nå alle de ting som man har planlagt for dagen.
Vi tilbyder en dag hvor alle kan ha det sjovt og ingen behøves at holde sig ædru for at køre nogen steder. For vi starter og slutter samme sted. Og skal selskabet videre i byen der fra så ordner vi det med en bus eller
andet transport middel.

INSTITUTION

En oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi tilbyder at komme ud og hjælpe jer med at arrangere rollespil.
Vi kommer og lære børnene hvordan man laver sine egne våben.
Alt hvad der skal bruges har vi med til det aftalte antal børn.
Vi arrangerer rollespil med både børn og pædagoger. Her lærer vi pædagogerne hvor lidt der skal til for at
indføre ugentlige eller endda daglige spil til de børn som vil.
Værktøj til videre undervisning:
Vi giver pædagogerne de værktøjer som er nødvendige for at de kan forsætte med at spille rollespil med børnene og viser dem at det kun er de voksnes fantasi der sætter grænsen for dem selv og børnene.

Samarbejdspartner

Mad med Ole kok

Helstegt pattegris og meget mere!

Vi laver catering lige efter dine ønsker
Sammen med dig, sammensætter vi den rette menu, efter dine ønsker og behov. På den måde er vi sikre på, at du bliver tilfreds med vores catering. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds!
Vores firma leverer alle buffeterne og de kolde borde lige til at stille op, mens det varme leveres i varmekasser. Ved 3 retters menu og store buffeter, anbefaler vi at tilkøbe en kok til arrangementet, hvor kokken klargør retterne og står for udskæring af kød. Kokken står til rådighed i det ønskede tidsrum og kan svare på dine gæsters ønsker og spørgsmål.
Desuden kan vi tilbyde kompetent serveringspersonale, som sørger for at dine gæster føler sig godt tilpas under hele arrangementet. Vi giver gerne et tilbud på en billig og fordelagtig pris på en pakkeløsning med kok og serveringspersonale.

Link til hjemmeside: https://olekok.dk/

Mjød og Nordiske vine fra Lahrsten

Mjød
Mjød er nok den mest kendte af de nordiske vintyper. Mjød er en vin, hvor honning tager den plads som druesaften har i f.eks. rød- og hvidvin. Således omdannes honning i løbet af mjødens lageringstid til alkohol, ligesom sukkeret i druesaften gør. Det betyder at mjøden, ligesom dens druebaserede sydeuropæiske slægtninge, har et stort spænd af smagsudtryk, sødme og udseende.

I sin klassiske forstand har mjøden en unik gylden farve, som den tager fra honningen. Her på siden kan du også finde en række mjødtyper, som har taget betydeligt mere farve fra de forskellige slags bærsaft, som har indgået i fremstillingen.

Nordiske vintyper
De nordiske lande har alle en lang og spændende tradition for vine efter lokale metoder og af lokale råvarer. Den er vi i gang med at genopdage, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Nordiske vine afspejler hvert års cyklus, vejret og de lokale råvarer, som den enkelte vinmager arbejder med. De nordiske vintyper laves gerne i mindre mængder, og har i sig selv en dyb lokal personlighed. Nordisk vin er ikke et beskyttet begreb, men afspejler ofte vin, som er meget lidt manipuleret, og derfor er tættere på de helt naturlige brygprocesser, med tilsvarende mange håndteringer af de enkelte vine. Her finder du et spændende udvalg af nordiske vintyper med afsæt i netop de principper. Vi håber at du vil finde dem lige så interessante som vi gør.

bottom of page